Ring - for mere information eller et uforpligtende tilbud.

PM Belægning

Ravnsbjergvej 16
Alsønderup, 3400 Hillerød

Tlf.: 4828 6944
Mobil: 2325 0506

pm@pmbelaegning.dk

Se på kort

Hvem er vi?

Palle Lyng Madsen er anlægsgartner og brolægger, og startede sin virksomhed PM Belægning i 1991. I dag er vi et team på 10 til 15 professionelle medarbejdere med mange års erfaring.

Vor målsætning er at levere høj kvalitet, herunder at bruge tiden effektivt og samtidig aflevere et tilfredsstillende stykke arbejde. Via dialog og samarbejde under hele processen sikrer vi, at opgavens udførelse og tidsplan lever op til vore kunders forventninger.

Vi etablerer både haveanlæg ved private villaer og firmadomiciler i varierende omfang, samt anlægger og renoverer grønne arealer, pladser og vejanlæg. Vi har også mange års erfaring med at udføre store anlægs- og renoveringsprojekter, hvorfor det er helt naturligt, at vi ofte har entrepriser i forbindelse med nybyggeri og renovering for entreprenører som bl.a. HHM Byg, Hoffmann, Børge Nielsen og Casa Nord samt for boligforeninger som f.eks. Lejerbo.

PM Belægning er medlem af Danske Anlægsgartnere - www.dag.dk - og er tilsluttet branchens Ankenævn og Garantifond. Dette er din garanti for, at vi udfører opgaver professionelt og med høj faglighed.

DAG Logo